Isporuka

Isporuka na teritoriji Beograda i okoline:

Kompanija KTITOR vrši besplatnu isporuku za sve porudžbine na teritoriji grada Beograda (u krugu od 30 km od centra grada) u roku od 3 - 7 dana nakon primanja vaše uplate. Izuzetak su porudžbine koje sadrže više od 5 komada istog proizvoda i u tom slučaju isporuka može biti i nakon 7 dana, u zavisnosti od stanja lagera.


Isporuka na teritoriji Srbije:

Isporuku na teritoriji Srbije vrši Ktitor d.o.o sopstvenim vozilima (isporuku i montažu) ili kurirskom službom. U slučaju isporuke kurirskom službom, montažu vrši kupac prema priloženom uputstvu.
Rokovi i troškovi isporuke će biti dogovoreni sa našim operaterom prilikom telefonske potvrde porudžbine.
Veće porudžbine na teritoriji Srbije zahtevaju i veće angažovanje oko isporuke i montaže našim vozilima, sa ili bez nadoknade za troškove transporta, uključujući obim i lokaciju isporuke i u ovim slučajevima rokovi i cena isporuke će biti dogovoreni sa našim operaterom.
Nakom primanja vaše porudžbine, javiće Vam se naš operater u roku od 1 radnog dana i obavestiće Vas o rokovima i ceni isporuke.                                                                                   
Troškovi isporuke će biti naknadno obračunati i biće plaćeni pri preuzimanju robe ili preko računa po dogovoru.
                                                                                            
Gde sve Kompanija KTITOR isporučuje?

Isporuka poručene robe vrši se na čitavoj teritoriji Republike Srbije. Za isporuke van teritorije Srbije za dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-mail adrese ktitor@ktitor.com ili na broj telefona +381 11 30 70 700.


Kako ću znati kada da očekujem isporuku?

Artikli sa standardnom isporukom imaju rok isporuke od 3 – 7 radnih dana. Kada Vaša porudžbina bude spremna za isporuku, tada će Vas kontaktirati operater sa kojim ćete se dogovoriti oko termina isporuke. Ukoliko Vam je potrebno neko dodatno objašnjenje molimo Vas da nam pošaljete e-mail na adresu ktitor@ktitor.com ili nas kontaktirajte na broj telefona 011 30 70 700.


Vozilo za isporuku:

Isporuku vršimo većim vozilima (kombi vozila 3.5t ili kombi 7.5t). Prilaz objektu mora biti unapred obezbeđen i isključiva je odgovornost kupca. Za sve dodatne informacije konsultujte naše stručnjake za nameštaj.


Potrvrda termina isporuke:

Naš operater će Vas kontaktirati za sve tipove isporuke, 1-3 dana pre isporuke.


Za sve isporuke:

Kompanija KTITOR neće odnositi postojeći nameštaj da bi se oslobodio prostor za nov nameštaj.