Uslovi korišćenja

Upotreba sajta:

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta Ktitoronline.com isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima ktitoronline.com strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja sa sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.
 

Opšti uslovi:

1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu u roku od 1 radnog dana i da kupcu putem elektronske pošte dostavi sve potrebne podatke vezano za plaćanje preko računa (bankarske koordinate) kao i o eventualnim troškovima isporuke (za porudžbine van Beograda).

2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.

3. Prodavac se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.

4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.

5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine.


Garancija kvaliteta:

Ktitor d.o.o. garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac. Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.


Privatnost podataka:

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime (za pravna lica naziv firme i PIB), adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. U ime Ktitor d.o.o obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email i sms obaveštenja. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing i sms lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Ktitor-a odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.
 

Saglasnost i promene uslova:

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Ktitor d.o.o. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala na poverenju.